Filmari reale cu marfa pe paginile produselor, la video sub descriere !

Descoperă Mixul de Damă Calitatea 1a - Cel Mai Bun Raport Calitate/Preț!

Descoperă Mixul de Damă Calitatea 1a - Cel Mai Bun Raport Calitate/Preț!
Descoperă Mixul de Damă Calitatea 1a - Cel Mai Bun Raport Calitate/Preț!"

Dragii noștri clienți,

Suntem încântați să vă prezentăm mixul nostru de damă calitatea 1a, o alegere excelentă pentru magazinele care caută să ofere produse la prețuri accesibile. Cu un preț redus la doar 3€/kg + TVA, acest mix este cu adevărat o oportunitate de neegalat pentru a vă completa stocurile cu articole de damă variate.

Este important să menționăm că, deși este cel mai economic mix de damă pe care îl comercializăm, piesele din acest lot pot prezenta mici urme de uzură sau pete. Cu toate acestea, aceste aspecte minore nu predomină, iar în schimb veți găsi o mulțime de piese de brand care conferă valoare întregului lot de haine.

Stilul predominant al acestui mix este casual, perfect pentru a fi purtat zi de zi. Indiferent dacă sunteți în căutare de bluze, fuste, rochii , geci subțiri, sau alte articole de îmbrăcăminte, mixul nostru de damă calitatea 1a vă va oferi diversitate și calitate la un preț avantajos.

Recomandăm acest sortiment în special pentru magazinele care comercializează produse din sfera economică. Cu toate că prețul este redus, calitatea nu este compromisă, iar clienții dvs. vor aprecia opțiunile variate și accesibile pe care le oferiți.

La reducerea actuală de preț de la 3.9€/kg + TVA la 3€/kg + TVA, sacul de 35 kg este disponibil acum la prețul incredibil de 621 lei, oferindu-vă cel mai bun raport calitate/preț pe piață.

Nu pierdeți ocazia de a vă aproviziona magazinul cu acest mix de damă de înaltă calitate la un preț foarte competitiv. Contactați-ne pentru a plasa comanda sau pentru mai multe informații despre acest sortiment. 0744166132 

Cu stimă,

Echipa Crematex
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!