Filmari reale cu marfa pe paginile produselor, la video sub descriere !

Oferte Imperdabile la Articolele Noastre Second Hand - Aprovizionați-vă Magazinul la Prețuri Avantajoase!

Oferte Imperdabile la Articolele Noastre Second Hand - Aprovizionați-vă Magazinul la Prețuri Avantajoase!
Dragii noștri parteneri,

Suntem încântați să vă aducem vești proaspete și bune! În perioada următoare, vă oferim o serie de promoții la multe dintre articolele noastre second hand. Este momentul perfect să vă aprovizionați magazinul și să vă surprindeți clienții cu oferte incredibile.

Beneficiul de a profita acum de promoții este imens. Nu doar că veți economisi bani, dar veți avea și posibilitatea de a diversifica stocurile magazinului dvs. la prețuri extrem de accesibile. Iată doar câteva dintre sortimentele noastre la promoție:

1.⁠ ⁠*Mix Copii - calitatea CREMA*: Un sac de 30 kg este disponibil acum cu o reducere incredibilă de 425,83 lei. O ocazie de neocolit pentru a vă completa stocurile cu haine pentru cei mici la un preț imbatabil.

2.⁠ ⁠*Blugi Damă - calitatea EXTRA*: Sacul de 35 kg de blugi de damă este acum disponibil cu o reducere de 414 lei. O oportunitate perfectă pentru a oferi clienților dvs. o gamă variată de jeanși.

3.⁠ ⁠*Hanorace și Polare*: Reduceri substanțiale de 104 lei la hanorace și 118 lei la polare. Elemente de bază esențiale pentru garderoba de zi cu zi, acum la prețuri cu adevărat tentante.

4.⁠ ⁠*Încălțăminte de calitate EXTRA*: Indiferent de stilul preferat al clienților dvs., încălțămintea de calitate EXTRA este disponibilă acum cu o reducere de 148 lei pe întregul sac. O ocazie excelentă de a completa șirul de oferte din magazinul dvs.

5.⁠ ⁠*Mix Copii - calitatea EXTRA și 1a*: Sacii de mix copii, atât calitatea EXTRA cât și în cea de 1a, sunt acum disponibile cu reduceri semnificative. Economisiți 177 lei la sacii de mix copii-calitate EXTRA și bucurați-vă de o varietate mare de produse pentru cei mici la prețuri excelente.

Acestea sunt doar câteva dintre ofertele noastre deosebite, iar stocurile sunt limitate. Nu ratați ocazia de a vă aproviziona magazinul cu produse de calitate la prețuri reduse. Contactați-ne pentru a profita de aceste oferte și pentru a face comanda dvs.! 0744166132

Cu stimă,

Echipa Crematex
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!