Filmari reale cu marfa pe paginile produselor, la video sub descriere !

Outlet Mix Asos - Piese de la Branduri Cunoscute la Prețuri Avantajoase!

Outlet Mix Asos - Piese de la Branduri Cunoscute la Prețuri Avantajoase!

Dragii noștri clienți,

Suntem încântați să vă prezentăm Outletul Mix Asos, o oportunitate unică de a adăuga în magazinul dvs. piese moderne și de brand la prețuri incredibil de avantajoase. Cu un preț de doar 12.9€/kg + TVA, acest mix este perfect pentru cei care doresc să ofere clienților lor produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Outletul nostru de la ASOS cuprinde piese din colecțiile recente, inclusiv unele marca proprie ASOS, dar și multe alte mărci mari cu care ASOS colaborează, precum Adidas, POLO Ralph Lauren, Mango, Pieces, și multe altele. Este important să menționăm că multe dintre produsele prezentate în mix se găsesc încă pe platforma Asos, ceea ce demonstrează că oferta noastră este una de actualitate și de încredere.

Avem disponibile și variantele de 100 sau 200 kg big bags, la un preț de 12.5€/kg, oferindu-vă mai multă flexibilitate în funcție de nevoile magazinului dvs.

Pretul pentru sacul de 25 kg, TVA inclus, este aproximativ de 1863 lei, ceea ce înseamnă că prețul pe piesă este de aproximativ 22 lei, TVA inclus. Este un preț foarte competitiv pentru piese de la branduri de încredere, iar clienții dvs. vor aprecia opțiunile variate și accesibile pe care le oferiți.

Indiferent dacă sunteți în căutare de haine pentru femei, bărbați sau chiar pentru copii, Outletul Mix Asos vă va oferi o gamă variată de produse la cele mai bune prețuri de pe piață.

Nu ratați ocazia de a vă aproviziona magazinul cu piese de la branduri de top la prețuri incredibil de avantajoase. Contactați-ne astăzi pentru a plasa comanda sau pentru mai multe informații despre acest sortiment.

Cu stimă,

Echipa Crematex-depozit
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!