Filmari reale cu marfa pe paginile produselor, la video sub descriere !

Mix de Ocazii Speciale pentru Damă - Eleganță la Prețuri Promițătoare!

Mix de Ocazii Speciale pentru Damă - Eleganță la Prețuri Promițătoare!
Suntem încântați să vă aducem vești incitante despre oferta noastră deosebită: Dama Ocazii Speciale PROMO! La un preț promoțional de doar 3€/kg + TVA, acest mix este o adevărată comoară pentru magazinele care caută să ofere clienților lor piese elegante pentru momentele speciale din viața lor.

Pentru un sac de 30 kg, TVA inclus, prețul este acum de doar 532 lei, în scădere de la 869 lei/sac. Este o reducere semnificativă pe care o oferim pentru a vă permite să profitați la maximum de aceste piese de ocazie de înaltă calitate.

Mixul nostru de îmbrăcăminte de ocazie pentru damă cuprinde o varietate de piese, inclusiv rochii de seară, rochii de cocktail, rochii pentru nunți sau pentru biserică, corsete, pantaloni eleganți, sacouri și multe altele. Este un sortiment de nișă, perfect pentru clienții care caută să-și completeze garderoba cu piese deosebite pentru evenimente speciale.

Nu ratați ocazia de a vă aproviziona magazinul cu acest mix exclusiv de ocazii speciale pentru damă la un preț incredibil de accesibil. Contactați-ne astăzi pentru a plasa comanda sau pentru mai multe informații despre acest sortiment.

Cu stimă,

Echipa Crematex-depozit
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!