Filmari reale cu marfa pe paginile produselor, la video sub descriere !

Descoperă Sortimentul Nou de Tricouri și Topuri Second Hand de Calitate 1A pentru Magazinele Second Hand!

Descoperă Sortimentul Nou de Tricouri și Topuri Second Hand de Calitate 1A pentru Magazinele Second Hand!


     Suntem încântați să vă prezentăm cel mai recent sortiment adăugat în portofoliul nostru: tricouri și topuri second hand de calitate 1A, perfecte pentru a fi adăugate în magazinele dvs. second hand! La doar 5.5€/kg sau 815 lei/sac de 25 kg, TVA inclus, aceste articole de îmbrăcăminte sunt o alegere excelentă pentru a vă diversifica stocul cu produse la prețuri accesibile.

     Acest sortiment este destinat exclusiv revânzării în magazinele second hand, oferindu-le clienților dvs. posibilitatea de a găsi o gamă largă de de tricouri și topuri . Calitatea 1A garantează că fiecare articol este în bună , pregătit să fie descoperit de clienții dvs. Cu o gamă variată de mărimi disponibile, inclusiv S-XL, cu o predominanță a mărimilor M-L, aceste tricouri și topuri sunt potrivite pentru o varietate de clienți și preferințe de stil.

     Pentru a vă oferi o experiență de cumpărare transparentă, fiecare articol din acest sortiment este la același nivel și calitate ca cele prezentate în videoclipurile noastre de prezentare. Sacii folosiți în filmările noastre sunt de asemenea disponibili pentru achiziție, sub rezerva disponibilității.

     Suntem mândri să vă anunțăm că acum puteți urmări și mai multe noutăți despre produsele noastre pe canalele noastre de social media. Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube și să ne urmăriți pe Facebook, Instagram și TikTok pentru a fi la curent cu cele mai recente promoții, fotografii și actualizări.

     Nu ratați ocazia de a vă îmbogăți stocul cu tricouri și topuri de înaltă calitate la prețuri accesibile! Contactați-ne astăzi pentru a plasa comanda dvs. sau pentru mai multe informații despre produsele noastre destinate magazinele second hand.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!