Filmari reale cu marfa pe paginile produselor, la video sub descriere !

Ofertă Specială: Transport Gratuit sau Discount la Ridicare pentru Comenzile de Peste 3000 Lei!

Ofertă Specială: Transport Gratuit sau Discount la Ridicare pentru Comenzile de Peste 3000 Lei!
Dragii noștri parteneri,

Suntem încântați să vă anunțăm o ofertă specială care vă va ajuta să economisiți și mai mult la achiziția de haine second hand și încălțăminte din depozitul nostru Crematex din Cluj-Napoca! Doar săptămâna aceasta, la comenzi mai mari de 3000 lei, transportul este complet gratuit în întreaga țară! Este o ocazie excelentă pentru a face comenzi mai mari și pentru a economisi bani la transportul mărfii.

Dar asta nu este tot! Dacă decideți să ridicați personal marfa de la depozitul nostru din Cluj-Napoca, situat pe Strada Traian Vuia nr. 208, vis-a-vis de aeroport, veți primi un discount egal cu contravaloarea transportului. Asta înseamnă că puteți economisi și mai mult, eliminând complet costurile de transport.

Depozitul nostru este o destinație convenabilă pentru magazinele de haine second hand fizice sau online care caută să își completeze stocurile cu articole de calitate la prețuri competitive. Avem o gamă variată de haine second hand, outlet și încălțăminte disponibile în regim en gros pentru a satisface nevoile dvs. și ale clienților dvs.

Nu ratați ocazia de a profita de această ofertă specială! Faceți comanda acum și bucurați-vă de transport gratuit sau de un discount la ridicare! Pentru mai multe informații sau pentru a plasa comanda, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0744166132 sau să ne vizitați personal la depozitul nostru din Cluj-Napoca.

Cu stimă,

Echipa Crematex
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!