Filmari reale cu marfa pe paginile produselor, la video sub descriere !

LICHIDARE DE STOC- Pontul perfect pentru primavara aceasta

LICHIDARE DE STOC- Pontul perfect pentru primavara aceasta
Stimați parteneri,

Ne bucurăm să vă prezentăm cele mai recente oferte disponibile la Crematex, partenerul dvs. de încredere în furnizarea de îmbrăcăminte second-hand. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă reîmprospătați stocurile și să satisfaceți nevoile clienților dvs. cu produse variate și foarte accesibile.

Pentru clienții dvs. în căutare de produse pentru bărbați, avem un mix diversificat de îmbrăcăminte de calitate, care se afla saptaman aceasta in LICHIDARE DE STOC. De la cămăși ușoare la jachete elegante și pantaloni confortabili, mixul nostru este conceput să ofere stil și calitate la un preț avantajos: doar 3,9€/kg + TVA.

Pentru cei mici, avem Mix copii cal.Crema, disponibilă acum în lichidare de stoc. Prețul atractiv de doar 7€/kg + TVA vă va permite să oferiți clienților dvs. produse de calitate la prețuri accesibile.

Ca un beneficiu suplimentar pentru dvs., pentru toate comenzile de minim 3000 lei- doar produse de sezon,oferim transport gratuit sau un discount echivalent cu prețul transportului dacă alegeți să ridicați marfa de la depozit. Aceasta este modalitatea noastră de a vă susține și de a vă răsplăti loialitatea.

Nu ratați ocazia de a vă completa stocurile de îmbrăcăminte second-hand și de a oferi clienților dvs. produse de calitate superioară la prețuri competitive. Profită acum de aceste oferte deosebite!

Vă mulțumim pentru colaborarea continuă și așteptăm cu nerăbdare să beneficiem împreună de aceste oferte avantajoase!

Cu stimă,
Echipa Crematex
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!